tausta

tiistai 12. tammikuuta 2016

Uusi vuosi, uunituore alokasBarcelona, ja eksoottiset hedelmät.
Mielessäni on hautunut oman blogin perustaminen jo pitkän aikaa. Materiaalia on kertynyt vaikka kuinka paljon, sillä otan tilannekuvia lähes päivittäin. Tunnustan heti alkuun, että blogini on ollut tekeillä piilotettuna jo hyvän tovin. Näin vuoden vaihtuessa uuteen ajattelin, että on korkea aika viimein aloittaa. 


Useita vuosia olen seurannut muiden blogeja, ja päivittäin lukenut innolla uusia postauksia suosikkikirjoittajilta. Haen blogimaailmasta ennen kaikkea inspiraatiota, ja sitä myös saan. Muun muassa ideoita sekä vinkkejä ruoanlaittoon, leivontaan ja sisustukseen. Matkakohteista on aina yhtä kiehtovaa, ja hyödyllistä lukea. Terveys ja erityisesti monipuolinen liikunta ovat aiheina itselleni tärkeitä. Omaan blogiini tulee niin kokkailua, leivontaa kuin reissailua. Itseni tuntien myös ripaus sisustusta ja luontoa. Sisältö muotoutuu kun vain päästään alkuun.  

Tästä tämä lähtee, uunituoreena uuteen vuoteen. 


Kesän kaipuu

14 kommenttia:

 1. Onnea ja menestystä uudelle blogille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jael. :) Ihan alkutekijöissään on vielä blogini, ja kaikki vaatii säätöä.. mutta josko tämä tästä lähtee :D

   Poista
 2. Hei mahtavaa saada uusia blogeja seurattavaksi, mielenkiinnolla jään seuraamaan blogiasi. :)
  Blogisi tausta on aivan ihana katseenvangitsija!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun poikkesit käymään, ja kommentistasi. :) Blogi on ihan aluillaan vielä, ja paljon vielä säätöä ja opeteltavaa. Into on ainakin kova opetella :D Sinun blogi onkin ollut jo kauaaan seurailuissani, niin paljon herkkuohjeita.

   Poista
 3. Tästä se bloggaaminen sitten lähtee liikkeelle. Onnea ja menestystä myös minunkin puolesta! Jään innolla odottamaan tulevia päivityksiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jack ;) Kiva, kun poikkesit vierailulle. :) Pitkään jo seuraillut sinuakin täällä blogimaailmassa. Hauskaa viimein itsekin yrittää tätä bloggaamispuolta.

   Poista
 4. Tervetuloa bloginnaputtelijoiden joukkoon! Mies tuossa huomasi viimeisen juttuni kommentteja lukiessaan, että nimimerkkisi takaa löytyi uusi blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Luimupupu. :) Juu, hiljaisesti olen tätä blogia pistänyt käyntiin. Kivaa aloittaa omankin pitäminen, projekti kun ollut jo mielessä ikuisuuksia..

   Poista
 5. :) Kiitos. Oon ollut tosi pitkään seuraajana monissa blogeissa vuosienkin ajan. Mielenkiintoista ja outoa puuhata nyt omaa blogia. :D

  VastaaPoista
 6. Voi mikä ihana yllätys...hienoa Kaura <3 onnea uudelle blogille ja lämpimästi tervetuloa bloggailemaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, kun tulit käymään blogissani. :) Hiljaisesti olen tätä alkanut puuhailla. Into on kova :)

   Poista
 7. Paljon makeaa sekä ruokaisaa iloa blogisi taipaleelle !
  Toivottelee nami-hiiri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksista nami-hiiri, ja mukava kun poikkesit käymään. :)

   Poista