tausta

maanantai 11. syyskuuta 2017

SLY 40- Syyskuu

Viime viikolla sain tiedon, että pakettini olisi noudettavissa. Valitettavan kiireisen työviikon, ja tiukkojen aikatulujen vuoksi en minään päivänä ehtinyt postiin aukioloaikojen puitteissa. Tänään viimein pääsin hakemaan lähetyksen, ja voi miten ihana paketti minua odotti. Salainen leivontaystäväni taitaa oikeasti tuntea minut? :D Niin tarpeellisia, ja mieleisiä juttuja paketin mukana tuli.


  • Mantelijauhe (tätä käytän leivonnassa paljon)
  • Pursotinpussit ja tähtitylla (minun salainen toiveeni, ja se täyttyi! Jipii!:)) 
  • Tomusokeria (no tämä pääsee heti käyttöön, kun testaan päällimmäistä ohjetta ;))
  • Foodin raakasuklaata (kiva maistaa, eka kerta!:))
  • Foodin ohjelehti sekä tuotevihkonen
  • Ihana lempparivärinen juomapullo (töihin lähtee evässmoothiet!)
  • pikkuinen maustepurkki (<3)
  • Apteekin salmiakkirasia (:p, yum!)
  • Gluteeniton leivontalehti (ihan uusi tuttavuus, kiva päästä lukemaan:))
  • Ohjeita; Macarons (nämä testiin ekana, niin pitkään aikonut kokeilla), Passioncurd (curdeja olen tehnyt mm. sitruunaa ja limenä, tätä koitan pian :p), tomaatti-sipuli-paprikakastike (tätä voin koittaa jo pian, aineet kaapissa :D)
  • Ihana Pikku Myyn reseptikortti (Kurpitsa-suklaakakku, kuulostaa superilta!), ja SLY:ni tervehdys. Minäkin aion tuota ruusupursotusta kokeilla, jonka onnistumista muistelee ystäväni kesältä. 
Kaunis kiitos parini! <3 

Ps. Minulla on postauksia jonossa, johon olen edellisen paketin tuotteita käyttänyt. Harmittavan vähän aikaa on ollut bloggaamiseen, mutta mieleisiä tuotteita olen käyttänyt. Tulossa postauksia, kunhan ehin naputtelemaan. :)

10 kommenttia:

  1. Voi mikä paketti..se on vähän kuin aikainen joulu, kun tuota olet avannut:) Mukavaa alkanutta viikkoa ja kiva kuulla mihin sinä noita edellisiä pakettituotteita käytit♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin tuli melkein ihan joulufiilis :D :) Kiitos samoin sinulle! <3 Postauksia on jonossa, kirjoittelen lähipäivinä. :)

      Poista
  2. Ihanasti parisi onnistunut paketin kokoamisessa kun noin innoissasi olet. =) Kiva paketti siis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella on onnistunut, ja näyttää tuntevan minut varsin hyvin :) Ihana paketti, innolla aion pian testailla mm. macaronseja.;)

      Poista
  3. Ihanaa että olen noin hyvin onnistunut paketin kokoamisessa, olen malttamattomana odotellut postausta ja paketin hakua, ja hyvä että tykkäät. Viimeistä olen jo vähän saanut kasaan, reseptejä vielä mietiskelen. Kokeilu postauksia odotellessa ja paljastus paketin lähetystä XD

    T:Sly:si

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vielä hurjasti. <3 Olet todella yllättänyt, ja onnistunut. Pahoillani olen, että kiireisen vkon takia viivästyi nouto. Pian testailen macaronseja, ja tuota tyllaa! :) Mukavaa viikkoa sinulle! :)

      Poista
  4. Jättekiva paketti! Macaronien leipominen on kivaa. ��
    Saukkis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pian aion kokeilla! :) Nyt on aineet, ja ohjeet. :)

      Poista
  5. Ihana paketti! Ihanaa, että salainen ystävä onnistui haaveesi toteuttamaan. Minäkin oon kaks kertaa tehny macaroneja, toiset onnistu 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Todella onnistui jo toisen kerran. Macarons testailuja vkonlopulla, saa nähdä miten käy :D Ohjeet ainakin kattavat.

      Poista