Yleensä teen salaattipedin, johon laitan vaihdellen salaattilajikkeita. tomaattia, kurkkua tai vaikka raastettua porkkanaa. Valmiille salaattipohjalle, laitan jotakin proteiinipitoista (kanaa, kalaa tms.) ja esimerkiksi paahdettuja uunijuureksia.
Tässä on yksi tämän viikon salaattisuosikeista eli broilersalaatti. Raikasta ja hyvää.
Salaattipohja;
puolikas pallo jääsalaattia
puolikas kurkku
puoli rasiaa luumutomaatteja
Päälle:
n. 150 g broilerfilesuikaleita (maustamaton)
- Kypsensin höyryttämällä. Maustoin curry, pippuri plus ruususuolalla
Puolikas granaattiomppo (siemenet)
- Leikkaa salaatti suikaleiksi, huuhtele hyvin.
- viipaloi kurkku ja luumutomaatit
- Ensin lautaselle salaatti, ja päälle tomaatit ja kurkku.
- Salaattipedin päälle broilersuikaleet
- Viimeiseksi päälle granaattiomenan siemenet
tosi herkullisen näköinen salaatti,maistuis mullekkin �� pitäisi käyttää/kokeilla tuota granaattiomenaa enemmän
VastaaPoistaSalaatit on siitä kivoja, että voi varioida melkein rajattomiin. Laittaa vähän sesongin mukaan tajolla olevaa. Granaattiomppoon tutustuin pari vuota sitten, ja olen koukussa. Nyt ei ole ollut niin kallistakaan enää kaupoissa, toisin kuin aikaisemmin. Kiva, kun poikkesit käymään. :)
Poista